Nieuwegein - 4e Regimentsdok 1 | Brecheisen Makelaars (2024)

WAAROM 4DE REGIMENTSDOK 1-7 IN NIEUWEGEIN VOOR U DE IDEALE PLEK IS:
1.Centraal gelegen
2.Vrijwel nieuw
3.Goede zichtlocatie
4.Eigen parkeergelegenheid
5 Goede combinatie kantoor/bedrijf

ADRES
4de Regimentsdok 1-7 in Nieuwegein (3433 KW)

ALGEMEEN
Het betreft hier een recent gebouwd en opgeleverd hoogwaardig en duurzaam hoekbedrijfsgebouw bestaande uit bedrijfsruimte en kantoorruimte op de begane grond met 2 eigen parkeerplaatsen op het afgesloten bewaakte binnenterrein alsmede kantoorruimte op de 1ste en 2de verdieping. Bedrijven die zich reeds hebben gevestigd op het bedrijventerrein zijn o.a.: XPO, DHL, PostNL, Bouwventer, Aannemersbedrijf van den Heuvel, Pack en Parcel & Fiege.

LIGGING C.Q. BEREIKBAARHEID
Het bedrijfspand is gesitueerd op het bedrijvenpark “Het Klooster”. Dit bedrijventerrein is bij uitstek geschikt voor logistieke bedrijven in de transport, distributie, opslag, overslagbranche en productie.

Eigen vervoer
Het bedrijvenpark is uitstekend met de auto bereikbaar vanuit het hele land. Via de vaste brug over het Lekkanaal is het centrum van Nieuwegein snel bereikbaar. Het bedrijventerrein heeft een eigen op- en afrit vanaf en naar de snelweg A27 en ligt in de driehoek van de verkeersaders van Nederland, de A12, de A12 en A27. Via deze wegen zijn de belangrijkste steden in heel Nederland goed bereikbaar van Amsterdam tot Maastricht, van Den Haag tot Arnhem en van Hilversum tot Breda.
Met de fiets is het bedrijvenpark “Het Klooster” uitstekend bereikbaar.

Per openbaar vervoer
Buslijn 65 rijdt iedere 30 minuten naar station Utrecht Centraal met als reistijd circa 30 minuten.

OPPERVLAKTE
Het voor verkoop beschikbare vloeroppervlak bedraagt totaal circa 192 m² VVO zelfstandige bedrijfs- en kantoorruimte, onderdeel uitmakend van een groter geheel, onderverdeeld in:
·Ca. 30 m² bedrijfsruimte op de begane grond;
·Ca. 54 m² kantoorruimte op de begane grond;
·Ca. 54 m² kantoorruimte op de 1ste verdieping;
·Ca. 54 m2 kantoorruimte op de 2de verdieping.

De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

BOUWJAAR
2020/2021

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente:Vreeswijk
Sectie:C
Nummers:1921 - A7, A29 en A30
Kadastrale perceelgrootte:Ontstaan uit nummer 1918 groot 13 are en 2 centiare
en nummer 1920 groot 11 are en 64 centiare
Zakelijk recht:Volle eigendom

BESTEMMING
Bestemmingsplan “Gemeente Nieuwgein” vastgesteld op 1 augustus 2016 is onherroepelijk in werking gesteld. Op de plankaart is het object aangemerkt met bestemming “Bedrijventerrein”. Deze gronden zijn bestemd voor bedrijfsactiviteiten uit ten hoogste categorie 4.1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten ‘Bedrijventerrein”.

Voor nadere informatie omtrent de bestemming en gebruikersmogelijkheden verwijzen wij u naar de gemeente Nieuwegein.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het bedrijfspand wordt opgeleverd in de huidige gebruikte, bouwkundige en technische en milieukundige staat met tenminste de navolgende voorzieningen:

Algemeen
·entree met loopdeur en overheaddeur;
·belinstallatie;
·airco-units voor koeling en verwarming;
·3 warmwater close-in-boilers;
·brandpreventieapparatuur;
·alarminstallatie;
·meterkast met nutsvoorzieningen;
·rondom isolatie (vloeren Rc 3,5 m2 k/W, gevels Rc 4,5 m2 k/W en kap Rc m2 6,0 k/W;
·glasvezel aansluiting.

Bedrijfsruimte
·overheaddeur
·loopdeur;
·vrije hoogte ca. 4.00 meter;
·meterkast.

Kantoorruimte
·betonplafond v.v. opbouw verlichtingsarmaturen;
·3 pantry’s voorzien van onder- en bovenkasten, diverse apparatuur en 3 warmwater close in boilers;
·doucheruimte;
·bestaande scheidingswanden systeemwanden met tussendeuren;
·diverse dubbele wandcontactdozen (230V);
·bestaande horizontale wandkabelgoten;
·radiatoren v.v. thermostaatventielen;
·gedeeltelijk te openen ramen v.v. dubbele beglazing;
·bestaande vloerbedekking;
·diverse toiletruimten waarvan 1 dubbele met voorportaal v.v. fontein en tegelwerk.

Buitenterrein
·hekwerk met afsluitbare poort;
·klinkerbestrating.

PARKEREN
Parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig, zowel aan de voorzijde als de achterzijde van het gebouw. Er zijn circa 2 parkeerplaatsen op (gezamenlijk) eigen terrein. Het parkmanagement bewaakt en handhaaft integraal de kwaliteit van het park. Er is een VvE voor het onderhoud en beheer van de gemeenschappelijke delen.

ENERGIELABEL
Zal nog worden aangeleverd.

VRAAGPRIJS
€ 385.000,-- kosten koper. Partijen zullen opteren voor een met omzetbelasting belaste levering.
Alle kosten verbonden aan de eigendomsoverdracht, waaronder te verstaan de notariële kosten (o.a. koopovereenkomst, akte van levering), kadastraal recht, verschuldigde overdrachtsbelasting, eventuele omzetbelasting en de kosten wegens de levering en overdracht van het verkochte zijn voor rekening van koper.

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, ontleent geen van partijen daaraan rechten.

AANVAARDING/LEVERING
De onroerende zaak wordt leeg en ontruimd geleverd, vrij van huur en gebruik, in de huidige gebruikte, bouwkundige, technische, milieukundige, juridische staat, de staat “as-is” met alle daarbij behorende rechten en aanspraken, lasten en beperkingen, zichtbare en onzichtbare gebreken, heersende en lijdende erfdienstbaarheden, en kwalitatieve rechten en plichten, doch vrij van hypotheken, beslagen en inschrijvingen daarvan. De koper dient kennis te nemen van de inhoud van de laatste akte van levering.

MILIEU
Het is de verkoper niet bekend dat de onroerende zaak verontreiniging bevat die ten nadele strekt van het beoogde gebruik, dan wel kan leiden tot een verplichting tot sanering of andere maatregelen, en dat er ondergrondse tanks voor het opslaan van (vloei-)stoffen aanwezig zijn. Het is de verkoper niet bekend dat er (bouw-)materialen zijn toegepast die op enigerlei wijze schadelijk zijn voor mens of milieu of agressief zijn ten opzichte van andere toegepaste materialen. Koper aanvaardt de milieukundige toestand van de onroerende zaak in de huidige staat en vrijwaart verkoper voor eventuele aanspraken van derden ter zake. Verontreinigings- en restrisico van de bijbehorende grond en grondwater, alle eigenschappen en verontreinigingen, de eventuele aanwezigheid van asbesthoudende stoffen en/of schadelijke materialen en/of stoffen, zowel de bekende als de onbekende, komen voor rekening en risico van koper. Koper vrijwaart verkoper voor alle aanspraken, claims en verplichtingen te dier zake.

NOTARISKANTOOR
Koper is vrij om te bepalen welk notariskantoor zal worden belast met het opmaken van de koopovereenkomst en de notariële akte van levering.

KOOPOVEREENKOMST
In de op te maken koopovereenkomst zullen de gebruikelijke bepalingen worden opgenomen. Daarnaast zullen de koopovereenkomst en de akte van levering die bedingen bevatten die de notaris nodig acht en normaal gebruikelijk zijn.

ZEKERHEIDSSTELLING
Koper dient binnen 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst een bankgarantie te stellen van 10% van de koopsom aan het notariskantoor.

AANVAARDING
Kan op korte termijn.

Nieuwegein - 4e Regimentsdok 1 | Brecheisen Makelaars (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dr. Pierre Goyette

Last Updated:

Views: 6370

Rating: 5 / 5 (50 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dr. Pierre Goyette

Birthday: 1998-01-29

Address: Apt. 611 3357 Yong Plain, West Audra, IL 70053

Phone: +5819954278378

Job: Construction Director

Hobby: Embroidery, Creative writing, Shopping, Driving, Stand-up comedy, Coffee roasting, Scrapbooking

Introduction: My name is Dr. Pierre Goyette, I am a enchanting, powerful, jolly, rich, graceful, colorful, zany person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.