Hoe je de NBA Draft op tv kunt kijken zonder kabel in Nederland [Online Streaming] (2024)

Ik ben klaar om NBA Draft op tv te kijken zonder kabel in Nederland, gebruik ExpressVPN om regionale beperkingen te verwijderen. Met ExpressVPN kun je de NBA Draft streamen op ABC en ESPN van overal ter wereld, zodat je geen moment van de actie mist.

Nu het NBA-seizoen 2023-24 voorbij is, met de Boston Celtics als NBA Finals-kampioenen, is het tijd voor een nieuw seizoen dat plaatsvindt op 26-27 juni 2024. Voor degenen die ESPN Plus in Nederland willen streamen, kan ExpressVPN je helpen om naadloos toegang te krijgen tot de inhoud.

Volgens Hollywood Reporter, is de opwinding voelbaar nu de Atlanta Hawks de No. 1 pick hebben van de NBA Draft Lottery. Fans zijn benieuwd of de Franse forward Zaccharie Risacher of de Franse center Alexandre Sarr als eerste wordt gekozen. Dit cruciale moment vormt de basis voor het komende NBA-seizoen.

Hoe NBA Draft op tv te kijken zonder kabel in Nederland? [5 Eenvoudige Stappen]

Als je NBA Draft op tv zonder kabel wilt kijken in Nederland, volg dan deze vijf eenvoudige stappen om elk moment van de wedstrijd zonder gedoe te genieten.

  1. Meld je aan en installeer de ExpressVPN-app. Ik raad deze VPN aan vanwege de hoge snelheid.
  2. Download en installeer de ExpressVPN-app op je voorkeursapparaat.
  3. Verbind met een Amerikaanse server. (New York-server aanbevolen)
  4. Bezoek ABC of ESPN Plus en log in of meld je aan.
  5. Begin live de NBA Draft op tv zonder kabel te streamen.

Opmerking: De speciale aanbieding van ExpressVPN mag je niet missen - Bespaar tot 49% met exclusieve jaarplannen + 3 maanden gratis

Bekijk NBA Draft op tv zonder kabel in Nederland 30-dagen geld-terug garantie

Hoe de NBA Draft 2024 online te kijken zonder kabel?

De eerste ronde van de NBA Draft wordt live uitgezonden op ABC en ESPN op woensdag 26 juni. De tweede ronde wordt de volgende dag live uitgezonden op donderdag 27 juni op ESPN.

Je kunt de NBA Draft kijken op elke live tv-streamingdienst die ABC en ESPN aanbiedt. Deze streamingdiensten stellen je in staat om zonder kabelabonnement te kijken, zodat je geen actie van de draft mist. Voor fans in Nederland vergeet niet ExpressVPN te gebruiken om NBA Draft live online te streamen.

Bekijk de onderstaande lijst om de beste opties te vinden om de NBA Draft 2024 online te streamen zonder kabel.

DirecTV Stream

Bekijk de NBA Draft 2024 op ABC en ESPN, samen met een groot aantal andere kanalen, met DirecTV Stream. Deze dienst beweert meer regionale sportnetwerken en live lokale sporten aan te bieden dan enige andere streaming tv-dienst, waardoor het een topkeuze is voor sportliefhebbers.

Nieuwe abonnees kunnen profiteren van een vijfdaagse gratis proefperiode om de dienst te verkennen en te beslissen of ze willen blijven kijken of zonder verplichtingen annuleren. Geniet van de flexibiliteit en uitgebreide sportdekking die DirecTV Stream biedt.

Fubo

Bekijk de live NBA Draft op ABC en ESPN met een Fubo-abonnement. Voeg het Sports Plus with NFL RedZone-kanaal toe voor meer sportinhoud, inclusief NCAA-, NFL- en MLB-wedstrijden. Fubo biedt ook een DVR-functie om tv-shows, films en wedstrijden op te nemen. Nieuwe abonnees kunnen genieten van een zevendaagse gratis proefperiode.

Hulu + Live TV

Bekijk de live NBA Draft op ABC en ESPN met een abonnement op Hulu + Live TV, dat Disney+ en ESPN+ omvat voor toegang tot duizenden populaire tv-shows, films en originele inhoud. Hulu + Live TV biedt een driedaagse gratis proefperiode voor nieuwe abonnees.

Je kunt ABC en ESPN streamen voor de NBA Draft 2024, samen met meer dan 75 andere grote kabelnieuws-, entertainment- en sportkanalen on-demand.

Sling

Sling Orange + Blue laat je elke NBA Draft-wedstrijd online kijken op ABC en ESPN. Het streamingplan omvat ook kanalen zoals NBC, Fox, Discovery Channel, FS1, MSNBC, NFL Network, Syfy, National Geographic en meer, wat een uitgebreid entertainmentpakket biedt. Meer informatie over het kijken van NBA met Sling.

Gratis en gemakkelijk: NBA Draft op tv zonder kabel

Absoluut! Met een beetje planning kun je alle opwinding van de NBA Draft volgen zonder een traditioneel kabelabonnement. Hier is je gids voor gratis en eenvoudig kijken:

Uitzendopties – Beperkt

De eerste ronde van de NBA Draft wordt live uitgezonden op ABC. Om gratis toegang te krijgen tot ABC heb je een digitale antenne nodig, wat een geweldige optie kan zijn als je er al een hebt of bereid bent om een kleine eenmalige investering te doen.

Streamingdiensten – Gratis Proefperiodes

Veel live tv-streamingdiensten, zoals Hulu + Live TV, Sling TV en YouTube TV, bieden zowel ABC als ESPN aan. Deze diensten bieden vaak gratis proefperiodes voor nieuwe abonnees, zodat je de draft gratis kunt bekijken. Vergeet niet de proefperiode te annuleren voordat deze eindigt als je de dienst niet wilt voortzetten.

Alternatieve Opties

Liever audioverslaggeving? ESPN Radio zal de hele draft live uitzenden. Je kunt gratis luisteren op de ESPN-website of -app, wat een gratis manier biedt om op de hoogte te blijven van alle keuzes.

Veelgestelde Vragen

De beste kanalen om NBA Draft op tv zonder kabel in Nederland live te kijken zijn ABC en ESPN Plus. Je kunt online kijken op ABC.com of ESPN.com. Het gebruik van ExpressVPN is essentieel om geo-beperkingen te verwijderen.

Voor radioluisteraars zal SiriusXM NBA Radio kanaal 86 volledige dekking bieden van beide ronden. Daarnaast zal ESPN Radio live verslag doen van de draft op zowel woensdag als donderdag.

Ja, het is legaal om NBA Draft op tv zonder kabel te kijken met een VPN in Nederland, door gebruik te maken van een premium dienst zoals ExpressVPN. Dergelijke VPN’s bieden veilige verbindingen en voldoen aan wettelijke normen, zodat je streaming zowel veilig als legaal is.

Samenvatting

Om NBA Draft op tv te kijken zonder kabel in Nederland op 26-27 juni 2024, gebruik ExpressVPN om geo-beperkingen te omzeilen. Toegang tot ABC en ESPN online om het evenement live te streamen.

Met deze setup kun je beginnen met streamen en genieten van de opwinding van de NBA Draft zonder een traditioneel kabelabonnement. Mis het niet – begin nu met streamen!

Hoe je de NBA Draft op tv kunt kijken zonder kabel in  Nederland  [Online Streaming] (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Geoffrey Lueilwitz

Last Updated:

Views: 6030

Rating: 5 / 5 (80 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Geoffrey Lueilwitz

Birthday: 1997-03-23

Address: 74183 Thomas Course, Port Micheal, OK 55446-1529

Phone: +13408645881558

Job: Global Representative

Hobby: Sailing, Vehicle restoration, Rowing, Ghost hunting, Scrapbooking, Rugby, Board sports

Introduction: My name is Geoffrey Lueilwitz, I am a zealous, encouraging, sparkling, enchanting, graceful, faithful, nice person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.